fbpx
BIRBIRI Streetfood, restaurant Heerhugowaard

Ben jij opzoek naar een heerlijk, vernieuwend restaurant in Heerhugowaard? Dan is BIRIBIRI de perfecte plek voor jou. BIRIBIRI Streetfood is een heerlijke plek om te genieten van unieke en smaakvolle gerechten uit verschillende delen van de wereld. BIRIBIRI Streetfood biedt een breed scala aan streetfoodgerechten, waaronder Aziatische, Zuid-Amerikaanse en Europese gerechten, bereid met verse en lokale ingrediënten.

NIEUWE RESTAURANT IN HEERHUGOWAARD 

Als je een liefhebber bent van streetfood en op zoek bent naar een leuke en unieke culinaire ervaring, dan is BIRIBIRI Streetfood zeker een bezoek waard. Sinds begin 2023 zijn wij geopend en een uniek concept in Heerhugowaard. Een klant zei het laatst heel treffend:

“De wonderen zijn de wereld nog niet uit, er is een hippe hotspot geopend in Heerhugowaard!”

Na het horen van deze woorden maakte wij natuurlijk een klein dansje, want dat is precies wat we willen zijn. Een nieuwe hotspot met goed eten en heerlijke cocktails. Wij willen onze happy place ook graag met jou delen. Dus we hopen je snel te zien bij ons restaurant in Heerhugowaard.

Streetfood restaurant Heerhugowaard
Op ons menu vind je de streetfoodgerechten van over de hele wereld. Denk aan dimsum, sticky ribs, sushi en nog veel meer. We serveren verschillende gerechten die je kan delen (of lekker voor jezelf houden natuurlijk 😊). Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om 3-4 gerechten per keer te bestellen. Je hebt dan een goed gevulde tafel, vol hapjes en heerlijke drankjes. De gerechten zijn bomvol van smaak en kleur. Met een goed gevulde tafel krijg je dus naast veel verschillende smaken, ook een heel gezellig, colorful geheel. We love it!

Nieuw interieur
Het interieur in onze restaurant is onlangs volledig vernieuwd, Het is kleurrijk wat zorgt voor een warme, wereldse sfeer. Van Chinese parapluutjes tot een vette graffiti muur. Kom je snel een kijkje nemen?

Opzoek naar een restaurant Heerhugowaard? Hope to see you soon!


BIRIBIRI Restaurant Heerhugowaard

Uniek concept in Heerhugowaard
Cocktail menu
Hippe sfeer
Shared dining
Of niet shared dining 🙂
Eten vol smaak en kleur